DEVELOPMENT AND VALIDATION OF METHODS FOR DETERMINING THE AMOUNT OF FREE AND RELATED SIMPLE SUGARS IN THE FRUIT OF SEA BUCKTHORN
Abstract
About the Authors
O. V. TrineevaRussian Federation
M. A. Kazmina
Russian Federation
A. I. Slivkin
Russian Federation
References
1. И.А. Самылина, И.П. Рудакова, Ж.И. Аладышева, С.В. Ковалева. Определение сахаров спектрофотометрическими методами // Фармация. 2009. № 4. С. 3-5.
2. Государственная фармакопея Российской Федерации. XIII изд.: в 3 т. - М.: Министерство здравоохранения Российской Федерации, 2015. URL: http://www.femb.ru/feml (дата обращения 15.11.2016).
3. О.В. Тринеева, М.А. Казьмина, А.И. Сливкин. Определение суммы полисахридов и восстанавливающих моносахаридов в плодах облепихи крушиновиной различных способов консервации // Материалы 6-ой Международной научно-методической конференции «Фармобразование-2016». Воронеж, 21- 23 апреля 2016. С. 547-551.
4. А.Д. Букштынов, Т.Т. Трофимов, Б.С. Ермаков и др. Облепиха. -М.: Лесная промышленность, 1978. 192 с.
Review
For citations:
Trineeva O.V., Kazmina M.A., Slivkin A.I. DEVELOPMENT AND VALIDATION OF METHODS FOR DETERMINING THE AMOUNT OF FREE AND RELATED SIMPLE SUGARS IN THE FRUIT OF SEA BUCKTHORN. Drug development & registration. 2017;(1):138-143. (In Russ.)